Wie zijn wij?

Hans van Domburg is de motor achter Domburg Sportprijzen Holland. In 1988 begon hij in Den Haag met een winkel. Toen nog puur en alleen sportprijzen: bekers, medailles, vaantjes. Dat soort werk. Dit bescheiden begin groeide uit tot een veelzijdig bedrijf dat niet alleen sportprijzen, maar alle soorten awards kan leveren en zich ook meer en meer toelegt op aanverwante artikelen zoals relatie- en promotiegeschenken, bedrijfs- en sportkleding, merchandising en het personaliseren van voorwerpen. De zusterbedrijven RVS-Lasergraveren en Promopin dragen met hun expertise bij aan het ruime aanbod. Inmiddels is het bedrijf alweer meer dan tien jaar gevestigd aan de Vlotlaan 532 in Monster.

Eigen import, oog voor MVO

De veelzijdigheid, flexibiliteit en het ruime aanbod aan artikelen dankt Domburg Sportprijzen Holland ook aan het feit dat het bedrijf zelf importeert uit productielanden als China. Zonder de importeur als tussenschakel kunnen de prijzen lager en is de kans op communicatiefouten kleiner. Domburg participeert ook in twee Chinese fabrieken. Niet alleen kan Domburg zo de kwaliteit van de producten in de gaten houden, maar het bedrijf garandeert daardoor ook dat de artikelen die u bij Domburg koopt worden geproduceerd met aandacht voor arbeidsomstandigheden en het milieu. Bij Domburg vindt u geen producten van kinderarbeid!

Hecht team

De groei van Domburg Sportprijzen Holland heeft er toe geleid dat er een hecht team is ontstaan dat Hans van Domburg terzijde staat:

Chris Visser is verantwoordelijk voor de werkzaamheden van RVS-Lasergraveren, regelt het magazijn en de logistiek en doet indien nodig de incasso.

Suze de Vree is verantwoordelijk voor de verkoop, administratie, het secretariaat en het graveren.

Rob Brozi is grafisch ontwerper, houdt zich bezig met de relaties in China en doet daarnaast allerlei voorkomende werkzaamheden, van magazijnwerk tot het bedrukken van mokken.

Dat laatste geldt overigens ook voor de andere medewerkers: de taken zijn niet strak gescheiden en iedereen is van meerdere markten thuis.

Hans van Domburg tenslotte is directeur. Hij houdt zich bezig met de import, de bedrijfskleding, met evenementen en de speciale bestellingen. Naast al dit werk is hij een kenner op het gebied van Koi karpers en (mede)organiseert hij regelmatig evenementen op dit gebied. Lees meer